Kövess minket

Bulvár

Folytatódik az Offset vs. Chris Brown csörte, de még mindig csak az online térben

Egyelőre nem tudják eldönteni ki menjen át a másikhoz verekedni.

Megosztva

Forrás:

Offset és Chris Brown még mindig nem kedvelik egymást, és legszívesebben bucira vernék egymás fejét, de mivel erre egyelőre igen kicsi az esély, inkább csak Instán bokszolnak, az online térben.

Az egész azzal indult, hogy Brown megosztott egy a 21 Savage deportálásán, pontosabban angol származásán viccelődő mémet, amit Offset nagyon nem nézett jó szemmel. Már régen sem jöttek ki túl jól, szóval a Migos rapper a kommentszekcióban nevezte bénának az egész mémelgetést, mire szó szót követett, és eljutottak oda, hogy talán verekedni kéne.

Ez viszont nagyon nem akar összejönni, és mindkét előadó a másik gyávaságát hibáztatja ezért. Offset nemrég egy Insta sztoriban szólt be ismét Brown-nak: „Nem szeretem ezt a közösségi médiás baszakodást, de mivel te itt érzed jól magad, mond már el az embereknek, hogy miért keresett meg valaki a menedzsmentedből, hogy elsimítsa a dolgokat? Figyeld meg én mit csinálok, és aztán nézz magadba, te csak nőkkel állsz le verekedni, olyat pedig csak béna nyomorékok csinálnak. Oh és még valami, szarráverlek, mikor következőleg meglátlak!”

Forrás:

Chris persze nem hagyta annyiban a beszólást, DM beszélgetések nyilvánosságra hozásával válaszolt, Offset ugyanis állítólag üzent neki, hogy verekedjenek, csak aztán soha nem váltotta be az ígéretét.

Az énekes által közzétett privát beszélgetésben Offset először bedobja, hogy találkozzanak és verekedjenek, amibe először úgy tűnik Brown is benne van, majd bedobja, hogy a rendőrség is a helyszínen lesz. Innentől kezdve a Migos rapper kiakad, hogy Brown képes lenne a zsarukat is bevonni a dologba, és ugyan az énekes próbálja visszavonni, hogy csak viccelt, és még a lakcímét is elárulja, nem jutnak előrébb a boksz lefixálására. Brown szerint ez a bizonyíték arra, hogy nem ő a gyáva.

Meglátjuk lesz-e harmadik kör.

[instagram]BtmjR3-hxUT[/instagram]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés