Kövess minket

Aztaa

Fortnite burgerért tüntettek bátor fiatalok az oktogoni Burger King előtt, részben valóra vált az álmuk

Aki ugrál, Fortnite burger hey!

Megosztva

Forrás: Facebook / Csak akkor posztolok ha gecire unalmas az életem

A mémek öntudatra ébredtek és átléptek a fizikai térbe az Oktogonon lévő Burger King előtt, ahol péntek délután egy csoportnyi fiatal követelt Fortnite burgert a gyorsétterem étlapjára, a BK nem engedett, de részben így sikeres volt az akciójuk. 

Mémet magyarázni a leghálátlanabb feladat, de azért vegyük végig az elejétől, mi is történt pontosan.

A tüntetés minimum 12 mémoldal (köztük a Turulvér, Foskész Tepsi, Nem vacol a skinchanger, és a dank listánkról szégyenteljesen lehagyott Senedek) szervezésében történt, „Békés Fortnite Burger kérés és T pózolás az Oktogoni Burgernéljelszó alatt. A page-ek már kb egy hete követelik online a Burger Kingtől, hogy a Fortnite videójátékban található Durrr Burger mintájára lila bucis Fortnite burgert dobjanak piacra, ezt ahogy a gamer.hu kiemelte random posztokkal, és a BK oldalainak rommá spammelésével próbálták elérni. 

[fbpost]https://www.facebook.com/yesiyote/photos/a.499923920407748/689605808106224/[/fbpost]

Forrás:

Egy idő után a BK is reagált a kommentszekciókban eluralkodott káoszra, mint írták nem lesz „gamer” burger, viszont van finom Santa és Claus szendvics, azt lehet kajálni, aki esetleg éhes ;))))))

Forrás:

Ez persze olaj volt a tűzre, jöhetett az offline shitposting, azaz a már említett december 7-ei tüntetés, ahol szép kis tömeg gyűlt össze követelni a követelnivalót. 

Forrás: Facebook / Varga Roland‎

Voltak, akik táblákkal érkeztek, de készültek a követeléshez matricák is. A Burger King ennek ellenére ellenállt, persze nem mintha az átlag kiszolgálók bármit is tudtak volna kezdeni a lila bucis vágyakkal. Szerencsére az egésznek pozitív kimenetele lett, a Wolt ételfutár cég meglátta a PR potenciált az eseményben, és felajánlott egy csomó lila bucit ingyen, hogy abba már csak a BK-s belevalót kelljen megvásárolni. A nem túl gusztusos bucikból állítólag 100 darab el is fogyott. 

Forrás: Instagram / Precup_Edina

Ezután többen kocsmázni indultak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés