Kövess minket

Film

Főszerepet kapott Freddie Gibbs egy filmben

Megosztva

Szerepet kapott egy készülő filmben a modern gengszter rap egyik kiemelkedő alakja, Freddie Gibbs – tudta meg a Complex.

A rapper első színészi alakítása rögtön egy főszerep lesz, méghozzá Diego Ongaro második rendezésében, a Down with the King című filmben. Freddie elég testhezálló feladatot kapott, hisz egy Money Merc nevű rappert fog alakítani, aki vissza akar vonulni a hiphop világától. A történet szerint Merc elutazik a massachusettsi hegységekbe, hogy felvegye a következő lemezét, de miután összebarátkozik a szomszédjában élő gazdával, úgy dönt, hogy feladja a zenélést. A rapper menedzsere viszont nem hagyja annyiban, és megpróbálja visszarángatni a hiphop világába.

A rendező elmondása szerint a szokásos, „kitörni a nehéz körülményekből a tehetség és kitartás segítségével” típusú hiphop filmekkel ellentétben a Down with the King pont egy másik oldalt mutat be, a főszereplő a sikerei csúcsán van, de úgy érzi, hogy mást szeretne az élettől.

Freddie Gibbs a főszerep eljátszása mellett forgatókönyvírói feladatokat is vállalt, segített összerakni Money Merc karakterét, és ő készíti a film hivatalos filmzenéjét is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés