Kövess minket

Stílus

Francia bugyi, az örök kedvenc

Az, hogy a fehérnemű csábító, hívogató, nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindent megmutat.

Megosztva


Minden nő szereti, ha a fehérneműje kiemeli a szépségét, és önbizalmat ad neki. Aki a partnere előtt vetkőzik le az utolsó “rétegig”, az nyilván a lehető legjobb hatást szeretné tenni az illetőre. De aki ismeri a férfiak lelkivilágát, tudja, sokkal izgalmasabb nekik az, amit el kell képzelniük, mint az, amit takargatás nélkül, “egy az egyben” megkapnak. Ezért örök siker a francia bugyi, vagy a brazil bugyi: mindkét fazont jellemzi, hogy eltakarja a feneket, és ettől finom, nőies, mégis nagyon érdekfeszítő ez a modell.

Ehhez a típushoz nem kell tökéletes alakkal rendelkeznünk, szépen formál, takar és kiemel ott, ahol kell. A magas fazon nagyon kedvező azoknak, akik nem elégedettek a csípőjükkel, hasukkal, és a kerek hátsójú nők örök kedvence ez a combig érő darab, mivel optikailag kerekít, széppé – még szebbé – teszi az alakjukat.

De mind a francia, mind a brazil bugyi magabiztossá tesz mindenkit, egy csipet nőiességet, pikantériát ad a megjelenésünknek. Azzal, hogy nem mutat meg mindent, inkább olyan, mint egy kisnadrág, sokkal vérforralóbb lehet, mint az egy tenyérnyi anyagból álló tanga vagy a v-string, amely még a tangánál is kisebb.

Nem véletlenül származik a bugyi is és neve is Franciaországból, ahol igazán tudják a nők, hogy tálalják magukat a férfiaknak, hogyan legyenek mindig egy kicsit elérhetetlenek. Ez a ruhadarab a legenda szerint a kánkán táncos hölgyek gardróbjában bukkant fel először.

Egyáltalán nem szigorúak ezek a többet takaró fazonok, és azt az aranyszabályt is mindannyian ismerjük, a kevesebb több: sok esetben ha kevesebbet láttatunk, több érdeklődést keltünk.


Milyenek tehát a francia és a brazil bugyik?

A klasszikus francia típusnak jellemzője, hogy van egy kis szárrésze, ami játékossá teszi – ez a kisnadrág fazon valójában rendkívül szexi. Egy kis csipkével, áttetsző anyaggal még trükkösebb a francia bugyi, mivel egyszerre láttat és nem láttat. Lehet szinte teljesen átlátszó is, akkor ez az alsó még egy tangánál is merészebb.

Megvan a maga viselési szabálya: kitűnő például arra, hogy egy a párunkkal otthon töltött napon hordjuk, egyszerre érezzük magunkat kényelmesen, és legyünk attraktívak.

Egy esetben kell vigyázni vele, ha olyan szoknya, ruha alá vesszük, amelynek vékony az anyaga, mivel kevésbé attraktív, amikor átlátszik. Egy szűk és átütős anyagű szoknyához jobb választás a tanga vagy más kis bugyifazon, amely kevésbé látható.


A brazil bugyi kicsit felvágottabb, mint a férfialsó szabású, és hasonlóan a francia bugyihoz, rendkívül változatos lehet szabásában, anyagában, díszítésében – mindenki megtalálja a kedvére valót. Ez is hihetetlenül előnyös típus szinte mindenkinek jól áll.

Az egészen fiús alsónadrág szabású bugyikat csak a nagyon fiús, szögletes formákkal rendelkezőknek nem ajánlják, nekik némileg érdemesebb “csajosabb” darabot választaniuk, hogy ezáltal még nőiesebbé tegyék a megjelenésüket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés