Kövess minket

Film

Frank Ocean zenéje segítette át Brad Pittet a válásán

Ki gondolta volna, hogy fan?

Megosztva

Forrás: GQ

Válásáról, függőségeiről és új kedvenc előadójáról is beszélt Brad Pitt a GQ magazinnak, az Angelina Jolie-val való válása óta adott első interjújában. Pitt teljesen magára vállalta a felelősséget, már ami a válóokot illeti, az interjúban kifejti, hogy alkoholproblémái vezettek a szétmenéshez. Mikor családot alapított, felhagyott a legtöbb káros szenvedélyével, az italt viszont nem tudta letenni, csak fél éve. 

A szakítás után elköltözött közös házukból, az egyik barátjához, mivel nem bírt volna egyedül lenni. De a barátokon kívül az R&B zenész, Frank Ocean zenéje is a segítségére volt. 

Nagyon sok Frank Ocean-t hallgattam,” – válaszolta Pitt a kérdésre, hogy mi segítette át a nehéz időkön. „Különleges kis figura ez a fiatalember. Brutálisan őszinte a zenéje, nagyon, nagyon különleges. Nem találtam olyan számát, ami nem tetszett volna.

A színész arról is beszélt, hogy melyik volt az a pillanat, mikor megértette az R&B lényegét. „Életem legnagyobb kacaját egy olyan afrikai nőtől hallottam, aki kilenc családtagját veszítette el. Hogy lehet ez? Ekkor értettem meg először az R&B-t, mely nagy fájdalmakból táplálkozik, de közben ünnepli az élet többi részét.

Ha Pitt tényleg olyan nagy rajongó, akkor biztos hallotta az új Ocean számokat, az egyikben Jay Z és Tyler, The Creator a másikban Travis Scott tűnik fel.

(HVG, XXL Mag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés