Kövess minket

Stílus

Frank Ocean zöld robot babája ellopta a showt a Met-gálán

Megosztva

Egy év kihagyás után idén ismét megrendezték a Met-gálát, ahol a celebek egy adott tematika mentén öltözhetnek ki, miközben a Metropolitan Művészeti Múzeum “Anna Wintour Kosztüm Központ” részlegének adakozhatnak. Az idei tematika az “amerikai divat történelme” volt, de ezt persze sokan igen tágan értelmezték.

A sok estélyi és színes kosztümköltemény mellett voltak igen kiemelkedő darabok, Rihanna és A$AP Rocky például úgy érkeztek, mint akik nagyon nem akartak kikelni az ágyból, szóval inkább magukkal hozták a takarót.

Kid Cudi egy nagyon színes, emo és vásári bohóc inspirálta Louis Vuitton szettben jelent meg.

Kim Kardashian árnyékként lépcsőzőtt a gálán, egy különleges, Kanye West kézjegyeit is viselő fekete Balenciaga ruhát vett fel, mely mely nem csak a teljes testét, de az arcát is eltakarta. Kísérője a luxusbrand kreatív igazgatója, Demna Gvasalia volt, aki szintén full feketében volt.

Voltak értelmezhetetlen borzadályok is, Kim Petras énekesnő például lónak öltözött.

Billie Eilish a bő nadrágokat és pólókat egy Marilyn Monroe-érát idéző elegáns Oscar de la Renta ruhára cserélte.

Az este legkülölenlegesebb női szettje Grimes érdeme volt, az énekesnő egy anime, sci-fi, és fantasy inspirálta kosztümöt viselt, varázskönyvvel és gigantikus karddal kiegészülve.

És végül itt van Frank Ocean, aki egy mozgó, zöld robot babával fotózkodott a vörös szőnyegen, amely bőven elvonta a figyelmet az amúgy nem túl extrém viseletéről.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük