Kövess minket

Aztaa

„Free Meek Mill” feliratú snowboarddal versenyzett az olimpián a szlovén Tit Stante

Még az ötkarikás játékokon is Meek szabadulását követelik.

Megosztva

Forrás: Twitter

Meek Mill tavaly november óta börtönben ül, ezzel pedig sokan nem értenek egyet. A rapper többször is megszegte a próbaidejének szabályait, többek között elbukta a legutolsó drogtesztjét, és New Yorkban bukósisak nélkül trükközgetett motorjával. A bíró emiatt minimum 2, maximum 4 év börtönre ítélte.

A kritikák szerint az ítélet aránytalanul súlyos, felszólalt ellene JAY-Z, Rick Ross, YG, Denzel Curry, T.I., és még sokan mások. Tüntettek a szabadulásáért szülővárosában, korábbi ellensége Drake is kiállt mellette, és még James Harden is felhúzott egy Free Meek feliratú kosaras cipőt azóta. A támogatás tehát folyamatos, és most még az is kijelenthető, hogy a legváratlanabb helyeken is felütheti a fejét, például a jelenleg is zajló téli olimpián.

Történt ugyanis, hogy a snowboard férfi félcső selejtezőjében feltűnő szlovén versenyző, Tit Stante#FreeMeekMill” feliratú deszkával versenyzett. A dél-koreai PyeongChangban megrendezésre kerülő eseményen Tit a csúszása után a kamerába mosolygott, majd átadta a filctollal felvitt üzenetet, miszerint: Engedjétek el Meek-et!

Ezek után bármi megtörténhet, lehet mikor következőleg kérsz a Starbucksban egy kávét, a neved helyett az lesz a poháron, hogy #FreeMeekMill. Esetleg mikor új személyit csináltatsz, hiába mondod, hogy téged Patinás Ferencnek hívnak, az ügyintéző inkább azt írja a vezetéknévhez, hogy Free, a keresztnévhez pedig, hogy Meek Mill…és nem tudjuk hibáztatni érte.

[twitter]https://twitter.com/Deadspin/status/963299276360179712[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés