Kövess minket

Aztaa

Freestyle videóval ünnepelte 52 millió dolláros szerződését a Boston Celtics hátvédje, Marcus Smart

Újabb kosaras kezd rap-karrierbe?

Megosztva

Forrás:

Marcus Smart rendhagyó módon, egy trap videóval ünnepelte NBA karrierjének eddigi legzsírosabb, 52 millió dolláros szerződését, melyet múlt héten írt alá jelenlegi kenyéradójával, a Boston Celtics-szel. A 24 esztendős hátvéd rohamléptékben fejlődik, egyre meghatározóbb alakjává növi ki magát az amúgy remek formát mutató csapatának, így egyáltalán nem meglepő, hogy már most, november elején négy évvel meghosszabbították a jövő nyáron lejáró kontraktusát.

Smart – ki ne tette volna a helyében – igencsak feldobódott a hirtelen jött millióktól, felhőtlen örömében átváltozott rapperré, és azon nyomban leforgatott egy freestyle (?) videót spanjai, iAmCompton, valamint Trey Davis társaságában.

[vembed youtube=”0wWCx2LSVIQ” ]Ebből megtudhatjuk, hogy Smart, aki egyelőre még nem választott művésznevet magának, nagyon jól él. Rettentően sok pénze van, amiből Gucci, illetve Louis Vuitton holmikat vásárol, az új, pecójáról nem is beszélve. A klipecskében egy másik kosaras, a Los Angeles Lakers játékosa, Brandon Ingram is látható, ő nem rappel, bár neki „csak” 16 milliós szerződése van per pillanat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés