Kövess minket

Hiphop

French Montana lopta volna egyik legnagyobb slágerének az alapját? Egy marokkói producer szerint igen!

Kontinenseken átölelő balhé van készülőben.

Megosztva

Forrás:

Egy marokkói producer, Yo Asel beperelte French Montanát, mert állítása szerint lenyúlta az egyik instruját, majd arra vette fel a mára százmilliós megtekintésnél járó, Lockjaw című számát. A vádiratok szerint, a hazájában nagy népszerűségnek örvendő afrikai beatmaker két évvel ezelőtt emailben küldött el egy alapot Montanának, akinek az megtetszett, és még többet kért tőle. Asel erre átküldött egy egész pakkot, de azután nem hallott többet a New York-i rapperről. Vagyis dehogynem, hiszen hallotta, ahogy az ő (kicsit megváltoztatott) bítjére nyomja egy évvel később Kodak Black társaságában a már említett Lockjaw-ban. A szám producereként Montana és a kiadója, Ben Billionsot tüntette fel, így Aselnek nem maradt más választása, beperelte az egész bandát.

Montana és Billions mellett így bajba kerülhet Kodak Black, illetve a Cocaine City Records, Bad Boy Records, továbbá még a Sony is.

Asel azt szeretné elérni, hogy megkapja az őt illető, elmaradt jogdíjakat, illetve, hogy őt jelöljék meg a szám producereként.

[vembed youtube=”pIHR7rUeGTc” ](The BoomBox)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés