Kövess minket

Hiphop

French Montana szerint könnyebb bekerülni az NBA-be, mint komoly rap-karriert építeni

Megosztva

Habár neki végsősoron összejött, French Montana mégis óva int mindenkit attól, hogy világraszóló rap-karrierről álmodozzon unalmas óráiban. A marokkói születésű előadó nemrég az Ebro in the Morning című rádióműsorban vendégeskedett, ahol elárulta, hogy szerinte „még” az NBA-be is jóval egyszerűbb bekerülni, mint napjainkban rap-zenészként érvényesülni.

„Jobban tennék az emberek, ha a rap helyett kosárlabdával próbálkoznának” – kezdett bele Montana spontán pályaválasztási tanácsaiba, majd a számok nyelvén folytatta az érvelést.

„Mennyi csapat is van az NBA-ben? Huszonnyolc? Csapatonként pedig tizenöt játékos. Ez azt jelenti, hogy több százan játszanak a ligában. De mi újság a rap-zenével? Nincs összesen tíz olyan előadó, aki minden hónapban a toppon volna. Ha esetleg belekezdesz, az odds-ok biztosan ellened lesznek.”

Apró szépséghiba, hogy az NBA-ben jelenleg harminc gárda szerepel, de ezen most inkább ne akadjunk fent, hiszen ezek a franchise-ok amúgy is állandóan változtatják a nevüket, illetve a székhelyüket. Torontó meg amúgy is Kanadában van.

De viccet félretéve, az viszont tényleg érdekes, hogy az elmúlt évtizedek során mindössze ketten – Master P. és J. Cole – juthatott el az NBA előszobájáig, miközben a játékosok közül jóval többen futottak be komolyabb rap-karriert. Manapság speciel Damian Lillard az egyik legjobban rappelő kosaras, amit egyébként ő maga is bátran vállal, sőt, alkalomadtán hangoztat is.

French Montana amúgy a héten dobta le negyedik stúdióalbumát, a „They Got Amnesia”-t, amin Rick Ross, Kodak Black, Pop Smoke, Lil Durk, Doja Cat, Saweetie, Fivio Foreign, Fabolous, Coi Leray, 42 Dugg, Ty Dolla Sign, Lil Tjay, és Moneybagg Yo is feltűnnek, alább lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés