Kövess minket

Hiphop

Friss megjelenések a 7végére: $uicideboy$, Russ, Joey Purp, YoungBoy Never Broke, YBN Collective

Pénteki droppok egy csokorban.

Megosztva

Forrás:

Ha péntek, akkor albummegjelenések. Lássuk is mit tartogatnak számunkra a kora őszi droppok.

$uicideboy$  – „I Want To Die In New Orleans”

A mindig termékeny New Orleans-i duó lokálpatrióta attitűddel jelentette meg legújabb nagylemezét. Az „I Want To Die In New Orleans” eredetileg tavaly jelent volna meg, de sajnos ki kellett tolni a droppot ’18-ra. Ruby Da Cherry és $lick Sloth 14 dallal támad, ami még az elég rövid számok ellenére is 40 perc körülire jön ki.

Russ – Zoo

A magányos harcos, Russ a nagy sikerű There’s Really a Wolf után új nagylemezzel jelentkezett, íme a ZOO. Közel egy órányi friss zene a rappertől, természetesen saját beatjeivel megtámogatva. A közreműködők közt Rick Ross, Snoop Dogg és Mahalia neveit találjuk. 

YoungBoy Never Broke Again – 4Loyalty

NBA YoungBoy rajongók igazi extázisban lehettek az elmúlt időszakban, hisz a Baton Rouge-i rapper az elmúlt három hétben három EP-t is megjelentetett. A quadrológia záróepizódja, a 4Loyalty 4db trekit tartalmaz és Quando Rondo és Young Thug szerepelnek rajta, mint vendégek.

Joey Purp – QUARTERTHING

A chicagói MC, Joey Purp a tavalyi iiiDrops mixtape után egy stúdiólemezzel ugrott vissza a szcénába. A lemezen a rapper nagy inspirációi, RZA és GZA is feltűnnek, de Queen Key, Cdot Honcho, Ravyn Lenae, Jabari Rayford is szerepet kaptak a cumón. YBN The Mixtape

YBN Cordae, YBN Nahmir és YBN Almighty Jay egy közös kollektívaként dobtak ki egy mixtape-et, szimplán YBN The Mixtape név alatt. A cumó tartalmaz rengeteg már korábban hallott szólószámot, de a 23 dallal telepakolt mixtape-en Wiz Khalifa, Gucci Mane, Chris Brown, Machine Gun Kelly, Cuban Doll, Asian Doll és Lil Skies verzéinek is szorítottak helyet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük