Kövess minket

Tech

[FRISSÍTVE] PewDiePie elérte az 50 millió feliratkozót, ma letörli a csatornáját

A kérdés az, mit csinál utána?

Megosztva

A legismertebb Youtube videós, PewDiePie az előző héten bejelentette, hogy 50 millió feliratkozó után törli a csatornáját. A döntést többek között a megváltozott Youtube algoritmussal indokolta, mely szerinte inkább a szenzációhajhász címekkel operáló videókat támogatja. 

[vembed youtube=”6-_4Uoo_7Y4″ ]A bűvös 50 milliót tegnap sikerült is elérni, igaz ebbe biztos voltak olyanok, akik direkt azért iratkoztak fel, mert nem szeretik a svéd videóst. Pewd Twitteren jelentette be, hogy megvan a kitűzött cél és azt is megadta, hogy ma, magyar idő szerint délután hatkor fogja letörölni a csatornáját. 

De tényleg megteszi? Vannak ugyanis, akik azt gondolják, hogy a másik, kevésbé nagy feliratkozószámmal rendelkező csatornájától szabadul meg, míg egy másik teória szerint csak simán kezd egy újat. Utóbbira utalhat az a tweetje, ahol azt írta ki „Youtube New game plus”. Akármi is történik, csődbe biztos nem megy, tekintve, hogy csak idén 15 millió dollárral zárta az évet.

[highlight]Frissítés: kiderült, hogy az első szcenárió volt a helyes. Szép trollkodás, *taps*![/highlight][vembed youtube=”Y39LE5ZoKjw” ]

(via Forbes)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés