Kövess minket

Hiphop

Függőségéről vallott Lil Xan: „Tudtam, hogy belehalok, ha nem teszem le a nyugtatókat”

Megosztva

Lil Xan már a nevét is a híres nyugtatóról kapta, de a gyógyszerrel való kapcsolata ennél sötétebb pillanatokhoz is hozzájárult. A rapper, akit 2Pac kommentjei és csípős csipsz érzékenysége miatt is kinevettek már a múltban, most azt állítja, hogy sikeresen letette a gyógyszereket, de az ide vezető út nem volt könnyű, erről vallott nemrég a 60 Minutes+ műsorában.

Lil Xan, igazi nevén Nicholas Diego Leanos elmesélte, hogy durva szorongásos epizódjai miatt írták fel neki a benzodiazepint, egész pontosan Ativant szedett 18 éves korától. Az idő múlásával viszont tolerancia alakult ki nála a gyógyszerrel összefüggésben, ezért átváltott a Xanax-ra, amelynek folyamatosan növelte az adagját.

Xan elmondta, hogy a legfurább pillanatokban jött elő a szorongása, képes volt több ezer ember előtt fellépni, de aztán egy zártabb térben hirtelen rátörtek a rossz érzések. A durván megnövelt adagját, mely a felírt mennyiség ötvenszerese volt már a végén, utcai dílerektől szerezte be. „Nagyon rossz volt, annyi benzót nyomtam magamba, hogy egy elefánt is kifeküdt volna” – mondta Xan, aki rájött, hogy ha így folytatja, meg fog halni. „Szimplán letettem és vissza se néztem, emiatt volt két rohamom is, amivel kórházba kellett szállítani” – tette hozzá. Manapság már a Xanax ellen „kampányol” de a művésznevét több kisebb próbálkozás ellenére sem változtatta meg hivatalosan, mivel az emberek így ismerték meg, igaz azt elismeri, hogy már magában a művésznevének megléte is népszerűsítette a gyógyszert.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés