Kövess minket

Hiphop

Funkmaster Flex „gagyi” rappernek hívta Lil Yachty-t, freestyleban válaszolt

Sokat segített a tükör előtti gyakorlás.

Megosztva

Forrás:

Valószínűleg sokunknak okoz mind a mai napig álmatlan éjszakákat Lil Yachty freestyleozás szerűsége, amit Hot 97 rádióműsorában adott elő röpke két évvel ezelőtt. Az újhullámos emszí a Hot 97 akkori adásában egy Outkast beatre szövegelt, pontosabban lányos zavarában köpni-nyelni sem tudott, nemhogy rappelni. Mivel videó is készült a nem mindennapi égésről, Yachty szerencsétlenkedése pillanatok alatt megjárta minden hiphop kedvelő Youtube lejátszóját, ezzel pedig sokaknál örökre leírta magát. Még a OG DJ Funkmaster sem kímélte, egyszerűen csak a stílus kerékkötőjének, béna rappernek nevezte onnantól kezdve a zátonyra futott Kis Csónakost.

[vembed youtube=”C2IUdWkWR-4″ ]Emberünket mindez nem gátolta meg abban, hogy ismét feltűnjön a számára (na meg számunkra) rengeteg kellemetlen percet okozó stúdióban, némiképp kiköszörülni a becsületén esett, meteorit méretű csorbát. Rövidke beszélgetés után felcsendült Mike Jones Still Tippin bítje az éterben, és Yachty, ha nem is végezte ki teljesen, mégis egészen jól ellavírozott rajta. Legalábbis ezúttal ütemen volt, illetve még rímeket is nyomott. Méghozzá kimondottan vicceseket.

[vembed youtube=”9eqE7HgIBKU” ]Azt nem tudjuk, mennyit gyakorolta az elmúlt időben a freestyleozást Yachty, de azt bátran kijelenthetjük, sokat fejlődött két év alatt. Ezt még Funkmaster Flex is elismerte, így már „csak” Lil Pump, G-Eazy és Nicki Minaj szerepel a DJ azon listáján, amin a rap „gyilkosai” szerepelnek. Ezeket a rappereket Diddy „felhíguló hiphop” témájú Insta videója alatt emelte ki kommentben Flex, szerinte ők a „leggagyibb” rapperek. Yacthy egyébként pont ezen felsorolás miatt kért újra bebcsájtást a műsorba.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés