Kövess minket

Bulvár

Fura új nevet kapott Elon Musk és Grimes második közös gyermeke

Megosztva

Grimes új nevet adott az Elon Muskkal közös, 2022-ban született kislányának, és igen, ezúttal sem valami egyszerű megoldás lett a nyerő, mint Emma, vagy Victoria.

Az alternatív experimentális popban utazó énekesnő még 2020 márciusában adott életet első gyermekének, aki akkor az X Æ A-12 nevet kapta. Az internet egy pár napig jót nevetett ezen, de a dolog nem trollkodás volt, valóban ez került az anyakönyvi kivonatába. Grimes elmondása szerint: „Az „X” az ismeretlen változó, az „Æ” elf nyelven azt jelenti, hogy AI (szerelem és/vagy mesterséges intelligencia), az „A-12” pedig egy lopakodó repülőgépet takar. Később Grimes és a milliárdos szakítottak, de ennek ellenére béranya segítségével ismét közös gyermeket vállaltak, aki egy kislány lett. Neki a szintén extra Exa Dark Sideræl Musk nevet adták.

Nemrég Grimes megosztott a kicsiről egy fotót Twitteren, amihez azt is leírta, hogy a kislányt mostantól hivatalosan is úgy hívják, hogy: „Y„. Ez eddig csak a beceneve volt. Grimes azt is elárulta, hogy megpróbálták bejegyezni a lányt úgy, hogy „?„, vagy „Why?„, azaz „miért”, de ezt az állam nem engedte.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés