Kövess minket

Bulvár

„Fűszagod van” – ez volt Megan Fox első mondata Machine Gun Kelly-hez a megismerkedésükkor

Megosztva

Machine Gun Kelly és Megan Fox végigturnézzák a kapcsulatukkal a teljes médiát. A sztárpár az elmúlt hónapokban rendre elég vad ruhákban jelent meg díjátadókon, ahol aztán szemértelenül falták-nyalták egymást, nemrég pedig a GQ Style borítóján nyomott fegyvert a színésznő a rapperből lett rockzenész ágyékához. Ezek után már tényleg csak egy fél lépés volt, hogy a GQ „The Couples Quiz” című videósorozatában is megjelenjenek, és igen, most ez is megtörtént.

A Couples Quiz korábbi vendégei közt láthattuk már a néhai Nipsey Hussle-t és feleségét, Lauren Londont, de az azóta szakított Quavo és Saweetie is szerepeltek a websorozatban, melynek legnézettebb epizódja egyértelműen Kylie Jenner és Travis Scott kissé kínos megjelenése volt. A koncepció elég egyszerű, a párok különböző kérdéseket tesznek fel egymásnak, amolyan „mi a kedvenc színem?” szinten, és ha a másik jól válaszol, kap egy pontot. Aki magasabb pontszámot ér el, az nyer, és elmondhatja magáról, hogy jobban ismeri a másikat, vagy valami ilyesmi.

MGK és Fox videója rögtön egy a mémpotenciált kimaxoló beszélgetéssel indul:

MGK: Elmondom, hogy hol ismerkedtünk meg.

MF: Na, hol?

MGK: Egy GQ partin voltunk.

MF: Tényleg, meséld el.

MGK: Azt mondtad nekem, hogy…

MF: Fűszagod van.

MGK: Mire én azt mondtam, hogy…én vagyok a fű.

MF: Majd köddé váltál.

És igen, ennek a bizarr történetnek rögtön lett átirata, itt van például, hogy ez miként zajlott volna, ha Lil Xan és exe, Noah Cyrus ültek volna azokban a barna székekben.

A kvízből továbbá megtudhatjuk, hogy pontosan hány tetoválása van Megan Fox-nak, melyek közt egy William Shakespeare és egy Friedrich Nietzsche idézet is található, valamint a kedvenc filmjére (Harry Potter és az azkabani fogoly) is fény derül. Fox azt is elárulta, hogy már hallotta barátja Born With Horns című hatodik nagylemezét, melynek egyelőre nincs megjelenési dátuma.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés