Kövess minket

Sport

Futócipőt fel!

Csicseregnek a madarak, kivirult az idő, és ezzel megérkezett a futószezon. Készülj fel, mert most olyan hetek jönnek, amikor a stresszt futással is levezetheted. Futócipőre fel!

Megosztva

Fokozatosan szeretnél jobb formába kerülni, akkor növeld az edzés intenzitását!

Ha már egy kicsivel nagyobb a kondíciód, akkor elkezdhetsz időre futni. Próbálj meg 30 percet megállás nélkül futni, majd növeld a percek számát. Ha pedig képes vagy rá, akkor 500 méterenként gyorsíts kicsit a tempón.

Ez az egyszerű gyakorlat kiváló zsírégető. Egyedül nem tudod magad rávenni az edzésre? Fussatok többen! 

Az intenzív futás, tehát a sprint felpezsdíti a testet, növeli a pulzusszámot, illetve javítja a kondíciót. Az edzésedet kialakíthatod úgy, hogy normál tempóban lefutsz 4 kilométert, majd utána kezdesz sprintre váltani, melynek hosszát szabadon növelheted.

Az idő és a sebesség variálása után, változtasd a környezetet is. Minden bizonnyal neked is megvannak a kedvenc futóhelyeid, de lépj ki egy kicsit komfortzónádból és színesítsd edzésed új helyekkel!

Mielőtt futni indulsz, izzítsd be a telefonod! Tölts le olyan alkalmazásokat, amelyek segítenek abban, hogy hatékonyabb legyen az edzésed. Meríts inspirációt hazai és nemzetközi futóktól.

Végül, de nem utolsósorban sose veszítsd el a kitartásod!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés