Kövess minket

Bulvár

Future boldog anyák napját kívánt…összesen hat különböző csajának

Üdvözölve lett az egész hárem.

Megosztva

Forrás:

Számos rapper híres arról, hogy milyen sok gyermeket nemzett az évek során. A régebbi arcok közül ilyen egyebek mellett ODB és DMX, nekik fejenként több mint tíz gyerekük van, az újabb előadókat szemlélve pedig kiemelhetjük Chief Keefet, aki 24 éves kora ellenére kilenc (!) poronttyal rendelkezik.

De a maszkulinitás koronázatlan királya, Future sincs lemaradva, ő a neten található információk speciel nyolc gyerekes apuka, igen ám, csakhogy a nyolc leszármazott (közülük egy-kettő nem megerősített) legalább hét-nyolc különböző hölgytől származik, akik anyák napja alkalmából majdnem mindannyian kaptak egy-egy kedves üzenetet a kodeinkedvelő, igen nagylelkű rappertől.
Tudniillik az Egyesült Államokban két nappal ezelőtt, vagyis május 10-én tartották az anyák napját, a jeles alkalomhoz illően pedig mindenki anyukás posztokkal bombázta szét a közösségi médiát. Volt, aki régi képeket tett közzé, volt aki friss fotóval köszöntötte édesanyját, vagy éppen barátnőjét/feleségét, akitől gyermekei vannak. A sok baby mommával rendelkező Future is így tett, aki Twitteren üdvözölte…majdnem mindegyik exét. 

[instagram]CAB1-AzBNeB[/instagram]

A kész háremet magáénak tudó, nőfaló rapper anyák napja alkalmából köszöntötte Ciarát, Joie Chavist, India J-t, Brittni Mealy-t, Kash nevű fiának anyukáját és Paris nevű lányának anyukáját is. Mindegyik baby mama kapott tehát néhány hálálkodó sort, kivéve Cindy Renae Parker (tőle Futurenek ELVILEG egy fia van, Legend) és Eliza Reign (tőle ELVILEG egy Reign nevű lánya van Futurenek), akik még most is folyó jogi vitákban vannak a zenésszel.

A történet pikantériája, hogy a tweetek hatására újra lángra kapott az imént említett Eliza Reign és a rapper közti konfliktus, a nő pedig a tegnapi nap folyamán, vagyis május 11-én felfedte, hogy Future apasági tesztje pozitív lett, tehát nem csak pletyka az, hogy az 1 éves Reign az ő lánya lenne. A rapper természetesen mindezek láttán nem volt éppen vidám, mindenesetre a tényeket nem cáfolta és végül meg sem erősítette, de azért kiírta Twitterre, hogy „Meg kéne tanítani ezeknek a picsáknak, hogyan tartsák távol az internettől az ügyeiket” és felrótta az egykori barátnőnek, hogy egyből „az internetre szaladt” az üggyel. [twitter]https://twitter.com/1future/status/1259947685982941184[/twitter][twitter]https://twitter.com/1future/status/1259949364862214145[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük