Kövess minket

Bulvár

Future megüzente a 8 éves fiának: „Az anyád egy ribanc”

Megosztva

Future továbbra sem hazudtolja meg magát és büszkén viseli a „hímsoviniszta rap királya” címet. Történt ugyanis, hogy az atlantai előadó 8 éves fiának az anyja meggyanúsította, hogy a rapper leribancozta őt egy provokáció nélkül jövő üzenetben.

Future exe, Brittni Mealy egy Instagram Story-ban osztotta meg a kisfia és a rapper közötti beszélgetésről készült fotót, mely így zajlott:

  • Mondd meg az anyádnak.
  • Mit mondjak meg neki?
  • Vegyen neked ruhát.
  • Apa.
  • Az anyád egy ribanc!

„Ezt írta a gyerekének! Egy gyáva ember vagy, ő csak 8 éves, te idióta” – tette hozzá Brittni, tehát a fiú átadta az üzenetet. A sztorit a The Shade Room Insta oldal is újraosztotta, Future pedig meg is jelent a kommentszekcióban, egy sapi emojit posztolt, utalva arra, hogy a sztori kamu, fabrikáció, kitaláció, és úgy ahogy van nem igaz. Brittni Mealy viszont továbbra is tartja, hogy a beszélgetés megtörtént, és be is szólt Future-nek, hogy talán kicsit több időt kéne tölteni a gyerekével, ahelyett, hogy hülyeségeket írogat neki. „Mi a faszért hazudnék, ez egyértelműen a te számod, vállald a fellelősséget, ha nem akarod, hogy kiteregessem ezeket. El kéne vágni a karriered, ez gyerekbántalmazás! Szánalmas vagy, csak azért csinálod, mert nem akarok lefeküdni veled, csak azt akarom, hogy viselkedj apaként!! Túl sokáig voltam kedves, belefáradtam! A gyerekeimmel viszont ne szórakozzál!” – írta Brittni egy másik Insta Story-ban.

Future eközben Twitteren reagált, szimplán annyit, hogy „mindenki imádkozzon érte”, utalva az exére.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés