Kövess minket

Aztaa

Füves turistaparadicsomot varázsolna az elhagyatott városkából egy amerikai cég

Nipton lehet a kánaán, ahol még a csapból is marihuána folyik.

Megosztva

Forrás:

Úgy tűnik valóban korlátlan számú üzleti lehetőség vár azokra, akik valamilyen úton-módon a marihuánából szeretnének meggazdagodni az Amerikai Egyesült Államok azon területein, ahol már legálisan lehet tépni. A beszédes nevű, American Green Inc. gondolt egy merészet és 5 millió dolcsiért megvásárolt egy komplett kaliforniai városkát az ott élő emberekkel együtt. A cég feltett szándéka, hogy füves skanzent kreáljon a 120 holdas területen, ahol mind a húsz (!) lakos részt venne a marihuána termesztésben, hogy aztán mindenféle hasznos dolgot gyártson belőle a spanglikon kívül (is).

[gif]https://media.giphy.com/media/OlvTCtnDWfwB2/giphy.gif[/gif]

Niptonban még az ivóvizet is felhasználnák, palackozott formában jutna bele némi cannabinoid vegyület, amitől ugyan nem lehet beállni, de fájdalomcsillapításra például kiválóan alkalmas. A város -a tervek szerint- teljesen önellátó lesz, magának termeli meg az energiát és a táplálékot is, a rengeteg fűről nem is beszélve.

Az ötlet kicsit emlékeztet „A part” című filmben látott hippi kommuna életére, bár a vásznon nem sikerült a megvalósítás, a valóságban akár össze is jöhet a dolog.

A cég részvényei 40%-os növekedést mutattak a bejelentés után.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés