Kövess minket

Aztaa

Füvet talált a mekis teájában egy dél-karolinai férfi, miután „extra citrommal” rendelte azt

Valószínűleg ez lehetett a titkos kód a zöldihez.

Megosztva

Forrás:

Parrish Brown kicsit meglepődött, mikor egy dél-karolinai McDonaldsban furcsán nézett rá az eladó, amiért extra citrommal kéri a teáját. „Extra citrommal, tényleg?” – kérdezett vissza a McDrive dolgozó, fura hangon. Brown később rájött, hogy az „extra citrom” egyfajta titkos kód lehetett, hisz később 3 csomagnyi füvet talált a teájában.

A 24 éves férfi felhívta a rendőrséget, miután megtalálta a füves zacsikat, amitől állítása szerint be is tépett, mert szívószállal véletlenül kiszakította az egyik zacskót. „Soha életemben nem füveztem még, de azonnal feltűnt, hogy miután megittam a teát, furán kezdtem magam érezni, és az íze is más volt, mint amit megszoktam” – mesélte a dél-karolinai Island Packet oldalnak.

A férfi egy idő után állítása szerint nagyon kilett a füves itókától, ekkor hívta fel az apját, mivel a melóban már nem tudott normális viselkedni. Végül elmondta a főnökének, hogy mi történt, és együtt hívták ki a rendőröket. A főnökei először nem igazán akarták elhinni a történetét, de ő ragaszkodott hozzá, hogy a teája miatt tépett be. A kiérkező járőr megállapította, hogy tényleg fű volt a teájában, de azért rákérdezett Brown-nál, hogy miért itta meg az egészet, mire a férfi csak annyit válaszolt, hogy nagyon szomjas volt. 

A rendelése további darabjai, a 10 darabos chicken McNuggetsek, és a duplasajtburger teljesen átlagosak és fűmentesek voltak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés