Kövess minket

Bulvár

G-Eazy egy saját címlapfotójával ellátott magazinnal próbálta igazolni magát a reptéren, mivel nem volt nála a személyije

A barátnője eközben csak forgatta a szemeit.

Megosztva

Forrás:

Vannak dolgok, amit csak hírességként tehetsz meg. Ittas vezetés megúszása, vad hotelbulik, ahol a TV a földszinten landol, és ha lehet hinni az alábbi sztorinak, címlapfotóval igazolni magad a reptéren.

A történet úgy szól, hogy G-Eazy, kaliforniai rapper elvesztette a személyijét, de hát nem ülhet otthon, mivel fellépések vannak, meg interjúk, és a kokaincsíkok sem szívják fel magukat a gruppik fenekéről, tehát ennek ellenére megpróbált repülőre szállni. A kapuknál aztán csak kibukott, hogy Eazy nem tudja igazolni, hogy nem egy körözött bűnöző, aki épp kirabolt egy James Dean emlékmúzeumot, ezért aztán alternatív megoldáshoz folyamodott. Az XXL magazin tavaszi számának címlapját mutogatta a biztonságiaknak, amin pont ő szerepel. A barátnője, a szintén zenész Halsey eközben nagyban forgatta a szemeit az egész szitun.

[twitter]https://twitter.com/halsey/status/978944187088408576[/twitter]
Gerald elvesztette a személyijét, és az XXL magazinos címlapjával próbálja igazolni magát a reptéren. Annyira idegesítő” – írta Twitteren, de elvileg bejött, legalábbis Eazy ezt állítja.

[twitter]https://twitter.com/G_Eazy/status/978954242181525509[/twitter]
Na már most könnyen lehet, hogy ez az egész csak egy nagy kamu és Eazy csak egy kis felhajtást akart keríteni az XXL magazinos megjelenése köré, hogy még több figyelem irányuljon rá, de akkor csak ismét visszatértünk a kezdőtézishez: vannak dolgok, amit csak hírességként tehetsz meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés