Kövess minket

Aztaa

G-Eazy épphogy csak nem veri be a fejét a saját lakásának plafonjába

Megosztva

Betekintést nyújtott G-Eazy a Los Angeles-i otthonába. A rapper az Architectural Digest stábját vezette körbe a kifejezetten belakott és kényelmes kis lakba.

Azt szerettem volna, hogy az otthonom valóban otthonos legyen. Ne csak egy ház, vagy egy hotel” – mondja a rapper a nappalijába lépve, ahol hatalmas perzsa szőnyeg, egy zongora, és egy popcorn gép is helyet kapott. És valóban, G otthona merőben eltér az általános sztárpalotáktól, ahol minden fehérre van meszelve, a szoba közepén egy nagy szobor található, és mindehhez gigászi belmagasság társul. Egyes hírességek otthonai inkább hasonlítanak modern múzeumra, mint valódi otthonra. Ha már a belmagasságnál tartunk, a rapper Los Angeles-i házában ez kifejezetten alacsonyra sikeredett, ami a 193 centis magasságával társulva azt eredményezi, hogy nem sokon múlik, hogy néhol nem veri be a fejét.

A vintage hangulatokat idéző házban több műalkotás is helyet kapott, G-Eazy egy Lil Wayne festményt is a falára akasztott, de családtagjai által készített fotók és festmények is kiállításra kerültek. A hátsó kertben egy visszafogott medence található, mely a rapper állítása szerint nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ezt a pecót válassza. Természetesen a méretes gardrób sem hiányzik, telerakva cipőkkel. G-Eazy relatíve nagyzolás mentes életének egyik kulcsmondata, mikor a spanyol fürdővel kiegészült hálószobájában kiemeli, hogy az volt élete ötlete, hogy egy minihűtőt rakott az ágya mellé. A körbevezetés Eazy saját bejáratú stúdiójában ér véget, ahova egy a ház tematikáját követő régivágású lifttel lehet lejutni. A félhomályban úszó stúdióban neonfények adják meg az alaphangulatot, G-Eazy elmondása szerint a karanténidőszak alatt itt készítette legutóbbi, Everything’s Strange Here című albumát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés