Kövess minket

Hiphop

G-Eazy hálás Eminemnek a Trumpot oltó freestyle-ért

Hihetetlennek titulálta a detroiti rapper kifakadását.

Megosztva

Forrás:

Eminem BET Hip-Hop Awards díjátadón levetített Cypher videója még mindig beszédtéma a hiphop közösségén belül, legújabban G-Eazy mondta el róla a véleményét. A négy és fél percnyi acapella Trump oltás témája a kaliforniai rapper Hot 97 interjújában jött fel, Eazy pedig valósággal áradozott.

Hihetetlen, hihetetlen. Annyira hálás voltam érte. Ezt tudom csak mondani, hogy köszönöm. Köszönöm, hogy te vagy a legnagyobb hang, és jó hangosan használod, tökéletesen megfogalmazva, keményen, szenvedélyesen, és őszintén. Minden oldalról zseniális volt. Pontosan beletalált a fontos témákba, és parázs sorokat rímelt. Nem véletlen, hogy ő a legnagyobb” – mondta Eazy. 

A rapper ezután Em okos szójátékait méltatta. „Ez mutatja mennyire jó szövegíró, és pont ezért szeretem a hiphopot. Rétegei vannak a sorainak, és még mindig veszek benne észre új dolgokat, hiába hallgatom őt évek óta. Ezért szeretem őt ennyire. Az ember csak tisztelni tudja a nagyságot. Hatalmas tisztelet Em-nek

Nem mindenki volt viszont oda a freestyle-ért, Vince Staples például nemrég kifejezetten pocséknak nevezte Eminem sorait, és habár egyetértett az üzenettel, a megvalósítás szerinte csak azért működött, mert Eminemről van szó, és nem valaki másról.

[vembed youtube=”RbZA9QbSnGk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés