Kövess minket

Stílus

G-Eazy sem dolgozik többet a H&M-mel

A The Weeknd után egy újabb zenész hátrált ki a svéd ruhamárka mögül.

Megosztva

Forrás:

Tovább duzzad a botrány a H&M körül, miután a hét elején egy „A legmenőbb majom a dzsungelben” feliratú pulcsiban fotóztak egy fekete kisfiút az új gyerekkollekció részeként. A svéd ruhaóriás azóta bocsánatot kért, és szimpla véletlennek titulálta az esetet, de így sem tudták megakadályozni, hogy a The Weeknd, akivel több sikeres kollaboráción túl vannak, felmondja az együttműködésüket.

A sorban most G-Eazy követi, aki Instagram oldalán jelentette be, hogy nem dolgozik többet együtt a céggel. A rapper pont egy hónapja jelentette be, hogy kapszulakollekció készül a H&M-mel, ez most egyértelműen ugrott. Mint írja:

„Az elmúlt hónapokban őszintén izgatott voltam, hogy a H&M-mel közösen hozhatok ki egy ruhakollekciót… Sajnálatos módon, a tegnap előkerült, felháborító kép láttán ez az izgalom elpárolgott, és úgy döntöttem felmondom a megállapodásunkat. Véletlen vagy nem, igazán szomorú és megbontránkoztató, hogy ennyi emberen átment (stylist, fotós, kreatív és marketing csapatok) a szóban forgó kép, és mindenki leokézta. Nem adhatom a nevemet egy olyan márkához, amely ezt megengedi magának. Remélem ez jó lecke volt a H&M-nek, és minden hasonló cégnek, hogy felismerjék, kulturálisan érzékenyebbek kell hogy legyenek, és támogatniuk kell a sokszínűséget minden szinten”

[instagram]Bdvyi6nnZZD[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés