Kövess minket

Bulvár

G-Eazy szétkólázva hepciáskodott Stockholmban, letartóztatták

Verekedett, rendőrt kellett hívni.

Megosztva

Forrás:

Letartóztatták G-Eazy-t Stockholmban, miután a rapper verekedett egy klubban, majd a kiérkező rendőrök kokaint találtak nála – tudta meg a TMZ.

Eazy épp az európai turnéját nyomja az öreg kontinensen, aminek az első állomása Svédország fővárosában, Stockholmban volt. Az Insta sztorijába feltöltött videók szerint hatalmas tömeg bulizott a rapper koncertjén, az este során még Avicii-ről is megemlékeztek, hisz az egyik felvételen a nemrég elhunyt DJ „Levels” című számát énekli a közönség. A koncert tehát rendben lement, Eazy pedig mulatni indult barátnőjével, Halsey-vel a stockholmi éjszakába.

Be is találtak egy klubbot, de ahogy haladt az este, kicsit túl sok lett a felszippantott kóla, hisz Eazy állítólag botrányosan viselkedett. Azt nem tudni, hogy pontosan mit csinált, de a biztonsági őröknek kellett lenyugtatniuk, pontosabban csak próbálták lenyugtatni, mivel Eazy agresszíven reagált, és legalább egyiküket többször megütötte. Ekkorra már a rendőröket is kihívták, akik előállították a rappert, és közben egy tasak kokaint is találtak a zsebében.

A TMZ birtokába került az a felvétel is, amin látszik, ahogy beültetik a rendőrkocsiba a zenészt, de az is hallatszik rajta, hogy Halsey arról beszél, hogy valaki arcon ütötte, tehát érdemes lesz megvárni az ő verziójuk mennyiben más.

[vembed youtube=”xjeIbJXMuwU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés