Kövess minket

Bulvár

G Herbo és sleppje 1 millió dolláros csalást követett el lopott bankkártyákkal

A rapper és haverjai drága autókat, magánrepülőt, és hoteleket béreltek a dark webről lelopott bankkártya-adatokkal.

Megosztva

Forrás:

A chicagói drill rapper, G Herbo a napokban felkerült a Forbes idei 30 under 30 listájára, ahol az üzleti lap a „legfényesebben ragyogó fiatal vállalkozókat, vezetőket és sztárokat” mutatja be. Napokkal később a Chicago Tribune megírta, hogy a rappert és társaságát egymillió dolláros csalással gyanúsították meg, tehát vállalkozói zsenialitása mégsem annyira patyolattiszta, mint elsőre gondolni lehetett.

A vád szerint a rapper, hat másik gyanúsítottal együtt 1 millió dollárt költött a dark webről lelopott bankkártya-adatokkal. A főgyanúsított a rapper menedzsere, Antonio “T-Glo” Strong, őt már szeptember végén letartóztatták. A csalást egy négy éves periódus alatt követték el, és többek közt jutott a lopott pénzből jamaicai nyaralásra 2017-ben, luxus járgányokra, magánrepülők bérlésére, de ebből fizették az éttermi kajálásaikat, hoteleiket is, sőt még drága kutyákra is költöttek. Herbo és sleppje tehát komoly luxusban éltek, de a pénz egy része közel sem a rap zenéből folyt be. 

G Herbo-nak 2018-ban már volt egy felfüggesztettel végződő ügye, mikor egy közúti ellenőrzés során fegyvert találtak nála, ez tovább nehezítheti a jelenlegi ügyét, hisz a 2 éves próbaidő azóta nem telt le. A rapper az ügyvédjén keresztül ártatlannak vallotta magát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés