Kövess minket

Hiphop

G.w.M felesége szerint, ha rapről van szó, evidens, hogy az elsők között a férjére gondolnak az emberek

Megosztva

Elindult a Dalfutár legújabb, kilencedik évada, benne többek közt olyan zenészekkel, mint Sisi, Goulasch, vagy épp G.w.M. Utóbbi szerepeltetése kisebb örvényt okozott a kommentszekcióban, voltak, akik a rapper augusztusi gyorshajtásán élcelődtek, mások azt találgatták, hogy biztos csak a nézettség növelése érdekében hívták meg a zenészt.

Ezekre a kritikákra reagált G.w.M. felesége, Kulcsár Edina egy Insta Story-ban, kiemelve, hogy egy gyorshajtás, vagy akár csak az, hogy „márkás” cuccokban jár a rapper, még nem nyújt teljes képet a jelleméről.

A nézettség növelésre való találgatásokra eközben azt mondta, hogy ha rap, akkor egyértelmű, hogy G.w.M az egyik legelső ember, aki eszébe jut az embereknek, így szerinte nem lehet meglepő, hogy meghívták Hajós András műsorába, ahol zeneszerzők, szövegírók, zenei producerek és énekesek egymás munkájára építve, de egymás kilétéről nem tudva írnak közös dalt.

„Szerintem ha rap, akkor evidens, hogy az ember az elsők között gondol rá, feltéve, ha ismeri a munkásságát és tudja, hogy milyen szinteken tud rappelni. Az meg, hogy nézettsége van, szerintem nem negatívum, hiszen ez pont azért van így, mert az emberek a nézettségükkel fejezik ki az előadó számára, hogy szeretik, amit csinál”

Alább csekkolható a Dalfutár új évadának első két része.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés