Kövess minket

Bulvár

G.w.M szerint rokonok lehetnek Zámbó Jimmy-vel

Megosztva

G.w.M arról értekezett a hot! magazin-nak adott interjújában, hogy el tudja képzelni, hogy ő és Zámbó Jimmy rokonok. Hogy „ezt mibű számolta ki?” Hát abból, hogy halvány emlékei vannak arról, hogy anno együtt játszott az énekessel a dédnagymamájánál, meg hát amúgy is zenész családból jött, és a felmenők közt vezetéknév egyezés is van.

„Édesanyám részéről az összes felmenőm zenész volt. Anyai részről a nagy­ma­má­mék Zámbók, kis koromban a dé­di­ma­mám­hoz sűrűn járt fel Jimmy, és játszott is velem, de nagyon kicsi voltam, így csak halvány emlékeim vannak róla. Így aztán lehet, hogy van rokoni kapcsolat is köztünk. Nekem ez az út adott volt: vagy csibész leszek, vagy zenész. Így ötvöztem ezt a kettőt, és most itt ülök, de szerencsére inkább zenész lettem

– nyilatkozta a rapper.

Dzsívíem arról is beszélt még, hogy mikor gyerek volt, a nagymamája néha fejen kólintotta, amikor azt mondta neki, hogy rapper lesz, igaz szerinte nem tudták, hogy ez pontosan mit takr. Most viszont már mindenki támogatja a családban a karrierjét.

(Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés