Kövess minket

Hiphop

Ganxsta Zolee és a Kartel kapta a legjobb hiphop lemezért járó Fonogram-díjat

Rendhagyó módon, online rendezték meg a hétvégi „magyar Grammy”-t a szervezők.

Megosztva

Forrás:

A koronavírus-járvány miatt idén rendhagyó módon nem valami puccos helyszínen, hanem online tartották meg a Fonogram-díjátadó ünnepséget, melynek keretein belül az elmúlt eseményhez hasonlóan ismét tizenkilenc kategóriában hirdettek győztest a zsűri tagjai. Tavaly Krúbi tarolt a rendezvényen – ő vihette ugyanis haza az Év felfedezettje, valamint az Év legjobb hip-hop albumáért járó díjat -, ami többeket, de leginkább talán Majkát hozta ki a béketűrésből: az ózdi hős úgy érezte kirabolták, majd’ belehalt a vereség miatt érzett fájdalmába. Még szerencse, hogy a közösségi média felületein bőven kiengedhette a fáradt gőzt, különben kitudja meddig sopánkodott volna még a témán, annak ellenére, hogy kiemelte, amúgy totál leszarja az egészet.

Nevezett két úriember most is ott volt a jelöltek között Dé:Nash, Manuel, a Red Bull Pilvaker csapata, valamint a régi motoros Ganxsta Zolee és a Kartel társaságában. Végül Ganxstáék, Oldskool című lemeze lett a legjobb rap-album, amit Zolee szivarral, egy cowboy kalapban köszönt meg.

[vembed youtube=”284RO0wgyk8″ ]Lehet nem véletlen kapta fel a fejfedőt, hiszen Fonogram-díjat kapott a legjobb külföldi hiphop hangfelvételként Lil Nas X és Billy Ray Cyrus közöse, a 2019-es év egyik legnagyobb slágerének, az Old Town Road-nak a remixe is.

[vembed youtube=”TfnItoeTvM0″ ]Az összes Fonogram győztest ezen a linken csekkolhatjátok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés