Kövess minket

Bulvár

George Clooney szokásos mosolyával konstatálta, hogy Brangelina nincs többé

Lehet titkon örül neki?

Megosztva

Mint tegnap megtudtuk Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. A hivatalos indoklás szerint a gyereknevelésben voltak ellentétek, de beszéltek bizonyos források Pitt szerhasználatáról és agresszív viselkedéséről is. 

Ismerősök és ismeretlenek reagálták már le azóta az álompár szétválását, Adele például legutóbbi koncertjét dedikálta a színészpárosnak. A gesztus persze inkább röhejes volt, mint őszinte, hisz Adele saját bevallása szerint nem is ismeri se Brad-et, se Angelina-t.

Ellentétben George Clooney-val, akinek évekre visszavezethető barátsága van Brad Pitt-el. A CNN el is kapta az 55 éves színészt, hogy kommentálja a válás hírét és mint a válaszból kiderült erről Clooney akkor hallott először.  

[vembed youtube=”YgCg7Q6KsXY” ]Reakciója viszont a sok „nagyon szomorú történet és sajnálom a családot” kommentár mellett nem tűnt őszintén letörtnek, lehet csak a kérdés váratlansága miatt mosolygott folyamatosan, de az is lehet, hogy fejben már azon volt, hogy melyik sztriptízbárba vigye barátját vigasztalódni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés