Kövess minket

Stílus

Gigantikus luxus-klumpa: Minden, amit a Balenciaga X Crocs kollabról tudni kell

Nem vicc, gyerekkorunk szandáljaiból luxuscikk lett.

Megosztva

Forrás:

Ugye te is emlékszel az ovis barátaidra, akik Crocs-ban jöttek a játszótérre, vagy a bácsira a szomszédból, aki abban ugrott le a vegyesboltba kenyérért, meg tejért? Na ezek az idők elmúltak, ma már a spanyol alapítású, világhírű luxusmárka kollaborál a mindenki által ismert lyukacsos papucsokat készítő branddel.

A hír a semmiből jött, senki sem gondolta volna, hogy a Balenciaga modelljei majd tíz centis, magasított sarkú, sárga Crocs-okban sétálnak végig a kifutókon Párizsban. Pedig ez tényleg megtörtént.

Hiába robbant be a Balenciaga (lásd: Migosék papás edzőcipőkben) a Guccival és a Louis Vuittonnal (LV x Supreme kollab) együtt a streetwearbe és a hiphop világába, és hiába készítenek amúgy is elég extravagáns, de pocsékul mutató darabokat (Triple S, Speed Trainer) ezzel tényleg minden eddigi munkájukat alulmúlták, és sikeresen előrukkoltak 2018 legcsúnyább lépőjével.

Ha mindezek után, igazi divatmazochistaként izzana a kezed, hogy beszerezz egy párral, el kell hogy szomorítsalak: 2018 tavaszáig várnod kell. 🙁
De annyi biztos, hogy a Triple S 850 dolláros árát ismerve ez a kislányosan bájolgó kitűzőkkel teleaggatott, otromba habszivacs-kreáció sem lesz olcsó mulatság.

A Crocs – a sok negatív vélemény ellenére – minden volt már: praktikus, kényelmes, uniszex, csak éppen ‘divatos’ és ‘menő’ nem, egészen mostanáig, pedig anno még Christopher Kane is megpróbálta.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

(via Vogue / Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.