Kövess minket

Aztaa

Gigászi melleivel hódít egy budapesti lány – Mi meg el is hittük

Ha jól sejtjük az ország legnagyobb mellméretével rendelkezik egy fővárosi lány, de nem túlzás azt mondani, hogy a világon is rekordnak számíthat – írtuk korábban a Bors cikkére hivatkozva.

Megosztva

Frissítés:

Nagyon szúrta a szemünket, hogy a Bors által megfogalmazott cikkben – amit mi is benyaltunk – egy magyarországi lányt említenek, aki a lenti képeken is látszik, brutális keblekkel áldott meg egy sereg plasztikai sebész. Hosszas keresgélés után el kell, hogy mondjuk, az infó hamis, nem egy magyarországi hölgyről van szó. Ezt onnan tudjuk, hogy a cicik Wikipédiáján, a Boobpedián szerepel a szőkeség, méghozzá Beshine, azaz Mayra Hills néven. Ja, és mellesleg német!

Aki arról álmodott, hogy egyszer összefut a kebelcsodával a Keletibe, attól elnézést kérünk. Ez valószínűleg csak akkor fog megtörténni, ha átutazóban lesz a modell…Forrás: Facebook


„Azt kell mondjam kicsit tele vagyok szilikonnal”
– jegyzi meg Maya az egyik Facebook képénél, de szinte kivétel nélkül vicces önkritikákat fogalmaz meg magáról a bejegyzéseinél. 

A lány először 16 évesen feküdt kés alá, de 19 évesen már a fenekét is megműtette. Sokan azt hiszik, hogy testképzavarban szenved, habár ezt határozottan cáfolja: „Imádom, hogy egyre nagyobb vagyok, aki ezzel nem ért egyet, azt én csak sajnálni tudom”

Forrás: Facebook

Szerkesztőségünk első látásra kételkedve olvasta a Bors cikkét, melyben az óriásmellű Mayáról ír, de gyors kutakodás után, valóban megtaláltuk a lányt Facebookon, ahol videóiban teljes mértékben bizonyítja, hogy méretei valósak:

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/100006164177305/videos/1850968348451953″ ]
„Szó sincs manipulációról. Egy egyedi kísérleti implantátumot viselek, amely miatt a melleim és a fenekem is folyamatosan egyre nagyobb” – avatta be a lapot az eljárásba Maya.

Forrás: Facebook

A polipropilén szálas szilikonimplantátum lényege – magyarázza a lány a Borsnak –, hogy a szálak folyamatosan ingerlik a kötőszövetet, ami erre folyadékképződéssel reagál. A fo­lyadékot az implantátum képes magába szívni.Persze volt már belőle gondom, mert a növekedés egyik pillanatról a másikra látványosan meg tud ugrani „– teszi hozzá, hangsúlyozva, ez egy kísérleti anyag, amelynek kipróbálását önként vállalta az Egyesült Államokban.

Forrás: Facebook

Maya arról is beszél, hogy már tizenöt évesen D kosaras melltartót hordott, de mindig nagyobb és nagyobb ciciket szeretett volna. A jókora mellekkel, persze a hétköznapi élet sem könnyű, erről ő maga vallott: „Megmondom őszintén, elég nehezek. Egy próbafülkében elférnem sem könnyű, nemhogy ruhát találnom…”

Forrás: Facebook

(Via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés