Kövess minket

Bulvár

Gigi Hadid kávéval és Twitterrel indítja a napot

A Harper’s Bazaart nagyon érdekelte, hogy hogyan zajlanak a népszerű modell hétköznapjai, ezért egy teljes napra a nyomába eredt.

Megosztva

Gigi Hadid idejét nemcsak modellkedéssel üti el, hanem kiveszi a részét az új Tommy Hilfiger kollekció tervezéséből is. De hogy pontosan mivel is telik egy tipikus Gigi Hadid nap? A Harper’s Bazaar utánajárt! 

7:00 – pontban 7 órakor csörög a modell ébresztőórája. „Általában reggel dolgozom, ezért hét-nyolc körül szoktam ébredni. Szeretek korán kelni, amikor még csendes a város. Reggelizem, de még mielőtt bármit is tennék, iszom egy kávét. Ezt követően megnézem, hogy mi újság a Twitteren.”

9:00 – edzés. „Otthon rendszeresen lovagoltam és kézilabdáztam, és ezért, amikor New Yorkba költöztem, nehéz volt azzal megbarátkozni, hogy itt csak az edzőterem jöhet szóba. Szükségem van egy olyan sportra, ami felébreszt és jobb lehetek benne, számomra most ilyen a boksz. A Gotham Gymbe szoktam járni, ami West Village-ben van.”
[instagram]9yXC5mDCde[/instagram]

12:00 – ebéd. „Személyes mottóm: étkezz egészségesen, ha fitt szeretnél lenni, vagy egyél hambit ésszel.”

13:00 –  délután: „Amikor gyerek voltam a szülinapi bulim a Color Me Mine fazekasműhelyben volt, ezért, ha mostanában van egy kis szabadidőm, akkor veszek egy kávét és elmegyek oda alkotni valamit. Körülbelül 5 órát időzöm ott: festek, bögrét vagy egyéb dolgot készítek.”
[instagram]_mXBVvjCQL[/instagram]

15:00 – vásárlás. „Mielőtt hazamennék, általában veszek pár új dolgot. Ha nem nagy a sor, akkor ott helyben felpróbálom azokat a darabokat, amik megtetszenek, ha pedig sokan vannak, akkor megveszem, és ha nem áll jól, akkor később visszaviszem.”

21:00 – vacsora a barátokkal. „Szívesen vacsorázom együtt a barátaimmal, néha elfogy pár ital is. Szeretem a Bond Street sushizóját, de előfordul, hogy csak otthon maradok, főzök és megnézek egy filmet.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés