Kövess minket

Aztaa

Gotham településtől nem messze lecsuktak egy Jokernek maszkírozott férfit, aki hónapokig terrorizálta a környéken élőket

Igen, valóban létezik Gotham, sőt a helyi Joker MAJDNEM olyan elvetemült, mint a képregényekben.

Megosztva

Forrás:

Huszonkét hétre lesittelték Damien Hammond-ot az Angliában található Nottinghamshire-ben, csupán néhány kilométerre a Gotham nevű falutól, mert a 29 éves munkanélküli férfi szabadidejében Jokernek maszkírozva vegzálta a polgárokat hónapokon keresztül, de még a rend éber őrei sem voltak tőle teljes biztonságban.

Legtöbbször a közeli Tesco áruházban csikágózott, előfordult azonban olyan is, hogy egy útszakasz közepére kiállva, a forgalommal szemben ijesztgette az autósokat pisztolynak látszó öngyújtójával. A kisvárosi rosszfiú aztán a rendőrökbe is beleállt, ezt viszont már nem úszta meg, így zöld zakójában, meg lila ingjében a rácsok mögött találta magát.

Letartóztatásakor marihuána volt nála, így bűnlajstromába a garázdaságon, illetve hivatalos személy elleni erőszakon kívül, immár kábítószer birtoklás is szerepel. A kritikán aluli arcfestéséről nem beszélve. Lelkes Joker imitátorunk a bíróságon sem fogta vissza magát, tárgyalása közben többször magából kikelve üvöltözte, hogy zárják nyugodtan börtönbe, úgyis megöl valakit.

Batman remélhetőleg szemmel tartja a történéseket.

(The Sun)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük