Kövess minket

Hiphop

Gőzerővel készül Lil Yacthy első lemeze

Korábban már két mixtape-et is kiadott, de az első LP még várat magára.

Megosztva

Forrás: Facebook


Több szempontból is elmondhatjuk, hogy a 2016-os év remekül sikerült Lil Yachty számára. Az “újonc” emszí mind a zenéjével, mind a botrányaival maradandót alkotott tavaly. Bár a legtöbbekben talán azok a kijelentései maradtak meg, mikor túlértékeltnek nevezte The Notoroius B.I.G.-t, vagy éppen azt állította, hogy életében nem hallgatta 2Pac zenéit. Nem meglepő, hogy sikerült is magára haragítania a fél világot ezen megjegyzéseivel.

Zenézgetett is azért a “kis csónakos”, két mixtape-re futotta az erejéből. Az első még márciusban jelent meg, “Lil Boat” címmel. Négy hónappal később pedig kidobta a másodikat, a “Summer Songs 2″-t. Mindkét anyag nagy sikert aratott, épp ezért itt lenne az ideje egy önálló stúdió albumnak is a fiatal rappertől.

Amire már nem is kell olyan sokat várni!

Lil Yachty már több számot is felvett a készülő cumóra. A “Teenage Emotions” hamarosan a boltokba kerülhet, és, ahogy a rapper fogalmazott: “Nem azért csinálom ezt az albumot, hogy boldoggá tegyem az embereket, hanem azért, mert megszeretném mutatni mindenkinek, hogy nem vagyok olyan rossz, mint ahogyan azt sokan állítják!”

Hajrá!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük