Kövess minket

Aztaa

Graffitisek támadták be a 3-as metrót tegnap este

30-an fújták le az egy régi orosz kocsit.

Megosztva

Forrás:

Graffitisek pingálták ki tegnap este a 3-as metró egyik szerelvényét, a rendőrség hajnalig helyszínelt a Pöttyös utcánál. Szervezett akcióra gyanakodnak.

[fbpost]https://www.facebook.com/bkkbudapest/posts/1733077976750683[/fbpost]
Ezt írta ki tegnap este, fél 9 körül a BKK a Facebook oldalára. Elsőre ebben semmi különöset nem lehet találni, hisz a 3-as vonalán amúgy is felújítás zajlik, de ezúttal egy 30 fős graffes csapat „támadása” miatt történt a lezárás. Az eset a Pöttyös utcánál, a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon történt, és információk szerint nem új szerelvényt, hanem egy régi orosz vagont dobtak fel a skacok. 

A BKV figyelő azt írja, a graffitisek akciója a forgalmat érdemben nem befolyásolta, ez volt ugyanis az egyik utolsó szerelvény a vonalon, mielőtt azt a felújítás miatti fél kilenckor lezárták, néhány metró azonban így is kimaradt.

Az akció a peronvész benyomásával kezdődött, ezzel lekapcsolták az áramot a peronon, hogy a vonat ne mehessen tovább. Erős a gyanú, hogy valaki infóval láthatta el a graffeseket, mivel a szóban forgó metró csak tartalékként állt egész nap, így az esti garázsba indulását, illetve, hogy mikor érkezik a Pöttyös utcai megállóba, csak BKV-s dolgozó tudhatta. A rendőrség 600 ezer forintos kárt állapított meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés