Kövess minket

Aztaa

Gránát formájú grinder miatt ürítettek ki egy repülőteret Argentínában

Riadalmat okozott a morzsi.

Megosztva

Forrás:

Ki kellett üríteni az Argentin tengerparti üdülőváros, Mar del Plata repülőterét tegnap, mert egy alkalmazott gránátnak látszó tárgyat talált egy kuka alatt. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy az egész hűhó a nagy semmi, pontosabban egy marihuána grinder miatt történt, amit feltehetően egy becsekkolásra váró utas rejtett el.

[twitter]https://twitter.com/tZIvPB7otPo6IYY/status/1019366467672911872[/twitter]
Az eset a Buenos Airestől 260 kilométerre lévő Piazzolla repülőtéren történt óriási felfordulást okozva. Miután előkerült a morzsi, a biztonsági személyzet azonnal riasztotta a tűzszerészeket, majd evakuálta a repteret. Több járat csak késve szállhatott fel, meg kellett ugyanis várni, míg a bombavédelmi ruhába bújt szakik hatástalanítják az amúgy gyerekjátékra hasonlító grindert. Egyelőre nem tudják ki dughatta el, abban bíznak, hogy a térfigyelő kamerák felvételei segítenek kézre keríteni a megátalkodott bűnözőt.

Személyi sérülés szerencsére nem történt, leszámítva azt a pár utast, akik majd felrobbantak a dühtől az ugyancsak kellemetlen procedúra következtében.

A grinder amúgy egy marihuána gumók felőrlésére alkalmatos eszköz. Még hazai boltokban is megvásárolható – legtöbbször zseton formában.

(The New York Post)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés