Kövess minket

Aztaa

Grimes elmagyarázta, miért adták Elon Muskkal közös gyereküknek az „X Æ A-12” nevet

De igazából a magyarázat után sem értjük.

Megosztva

Forrás:

Tegnap hajnalban megszületett Grimes és Elon Musk első közös gyermeke, egy egészséges kisfiú, aki a szülöktől az „X Æ A-12” nevet kapta. A névválasztást sokan nem tudták hova tenni, hisz a random betűk és számok inkább tűnnek egy új sci-fi film címének, mint gyereknévnek, de szerencsére Grimes felugrott Twitterre, hogy elmagyarázza, honnan is jött pontosan a név, és hogy mit takarnak az egyes betűk-szimbólumok-számok.

Fogalmazzunk úgy, hogy olyan 50%-al lettünk okosabbak, hisz kérdőjelek még így is maradtak, pláne a név kiejtését illetően, melyet máris többen YouTube videókban találgatnak.

„Az „X” az ismeretlen változó, az „Æ” elf nyelven azt jelenti, hogy AI (szerelem és/vagy mesterséges intelligencia), az „A-12” a kedvenc repülőgépünk, az SR-17 előfutára, melyen nincsenek fegyverek és védelmi rendszer, de iszonyat gyors, nagyszerűen lehet használni háborúban, de nem harcijármű, az „A” pedig az  “Archangel” című kedvenc dalom rövidítése” – írta Grimes, és most már minden világos…se.

[twitter]https://twitter.com/Grimezsz/status/1257836061520101377[/twitter]
A milliárdos üzletember és az énekesnő egyértelműen sokat gondolkodhattak a futurisztikusnak ható néven, és biztos a kiejtés is praktikusabb, mint ahogy sokan gondolják (erre azért még várni kell, hogy megtudjuk). Grimes hozzátette, hogy a név szerinte olyan, mintha egy történet vagy film főszereplőjének neve lenne, és reményét fejezte ki, hogy a fia szeretni fogja a különleges elnevezést.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés