Kövess minket

Hiphop

Gucci Mane és Waka Flocka Flame elásták a csatabárdot

A beefjük már rég kihűlt, de most már hivatalosan is megbeszélték a dolgokat.

Megosztva

Forrás:

Hivatalosan is lezárult a trap szcéna egyik legsajnálatosabb beefje, Gucci Mane és Waka Flocka Flame ismét jóban vannak.

A két rapper a trap stílus valódi úttörői voltak, Waka Flocka 2010-es „Flockaveli” lemeze, a szcéna egyik fontos alapköve, mely Gucci kiadójánál, a 1017 Brick Squad-nál jelent meg, miközben a labelfőnök ontotta magából a hullámzó színvonalú mixtape-jeit, amik egy egész generációnyi rapperre voltak hatással. Kapcsolatuk tele volt bukkanókkal, Guwop például 2010 végén kirúgta Waka menedzserét, és egyben édesanyját, majd Waka többször lenyilatkozta, hogy nincsenek beszélő viszonyban Gucci-val, de ettől még rosszban sem. Ezután 2011-ben kollab lemezt dobtak ki, Ferrari Boyz név alatt.

[vembed youtube=”YVrTpKcqpBM” ]2013-ban érkezett az igazi törés, mikor Gucci bejelentette, Waka már nem a Brick Squad tagja többé, és utalásokat tett rá, hogy nem volt elég lojális. Később ezt a kijelentését visszavonta, és azt mondta, feltörték a fiókját. Waka viszont továbbra is megbántva érezte magát, egyik koncertjén beszólt Gucci-nak, és kijelentette, soha többé nem dolgozik vele együtt. Egy hónapra rá aztán mégis visszakozott egy interjúban és azt mondta, nincs köztük beef.

[twitter]https://twitter.com/gucci1017/status/312739280772530178[/twitter]
Ezután legalább 3 évig ez zajlott, hol egymást szidták a médiában és az interneten, perrel fenyegették egymást, hol pedig azt állították, nincs beef, nincs harag. A köztük lévő ellentét annyira ellentmondásos volt, hogy Waka egyik pillanatban diss trekket dobott le Gucci-nak, a másikban pedig a rapper szabadulását követelte a börtönből. Waka végül amúgy egy rajongó kérdésére elárulta, hogy a beef nagy része onnan erdeztethető, hogy Gucci anno eladta egy kiadónak a Brick Squad nevet.

[vembed youtube=”fxjQZwdo53Q” ]Idén novemberben Waka bejelentette, hogy visszavonul a rappeléstől, mert a családjára szeretne fókuszálni, de egy dolgot még előtte szeretne lezárni: el akarja ásni a csatabárdot Gucci Mane-nel.

[instagram]BqEDww5B3qq[/instagram]
Gucci látta az üzenetet és felhívta régi barátját, mert úgy gondolta fontos – mesélte nemrég egy rádióinterjúban. „Felkerestem a videó után. Hogy őszínte legyek azért hívtam fel, mert gondoltam fontos és sürgős ezt tisztázni. Tudni akartam, miről akar beszélni. Felhívtam és elbeszélgettünk. Lezártunk mindent.” A beefnek tehát hivatalosan is vége.

[instagram]BrVDE1WBfPI[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés