Kövess minket

Hiphop

Gucci Mane kinevezte magát a trap zene megalkotójának, de T.I. gyorsan közbeszólt

T.I. nagyon kényes az ilyenekre.

Megosztva

Forrás:

Gucci Mane a trap zene egyik korai pionírja, ez vitathatatlan, de pár napja egyenesen a stílus megteremtését is saját magának tudta be az alábbi Inst posztban. „A nap, mikor megalkottam a trap zenét” – írta a nosztalgikus kép mellé, jó kis vitákat generálva ezzel a komment-szekcióban. 

[instagram]BhPaya8hZSi[/instagram]
Gucci egyértelműen az elsők közt volt, ha a máig népszerű stílusirányzat kezdeteit nézzük, mellette még ott volt Young Jeezy, Rick Ross, Waka Flocka Flame is, de kimondhatjuk, hogy Gucci mindenképp az egyik kiemelt figurája volt a mozgalomnak, már ha nem nézzük az igazi hősöket, az olyan producereket, mint Zaytoven, akik letették az alapköveit a hangzásnak.

Na de senki sem mondhatja ki azt, hogy „trap” anélkül, hogy az atlantai rapper, T.I. ne ugorna elő egy közeli bokorból és kiáltaná világgá, hogy: „DE A SZÓT MAGÁT ÉN TALÁLTAM KI!!„. Ez történt is most is, Insta posztban tette helyre a dolgokat az alábbiak szerint: „Na akkor még egyszer, hogy az egyszerűek is megértsék. 2003. augusztus 19-e, a Trap zene megszületése, és csak az idióták vitatkoznak a tényekkel. Megint jönnek itt a Kolumbusz Kristóf szarságaikkal, olyanról állítják, hogy ők fedezték fel, ami már rég fel volt fedezve.”

[instagram]BhW_vZGBcP9[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés