Kövess minket

Aztaa

Gumipáncélos kotonharcosok küzdenek a legnagyobb Japán óvszergyártó extrán abszurd anime reklámjában

Lenyűgözően pontos, ámde igencsak abszurd anime-imitáció.

Megosztva

Forrás: Youtube / Okamoto

A biztonságos szeretkezést promotáló „oktatófilmmel” rukkolt elő az Okamoto, Japán vezető óvszergyártója, a végeredmény pedig enyhén szólva is érdekes lett.

A cég tulajdonképpen legyártott egy animesorozatot annak minden tipikus stílusjegyével és fordulatával, ami noha csak négy perc összesen, de minden másodperc elteltével feltehetjük magunknak a kérdést, hogy mégis mi az istent nézünk. A Condom Battler Goro címet viselő (már a név is erős) műalkotás négy darab 57 másodperc hosszúságú epizódra tagolódik, ezekben követhetjük végig a 24 éves óvszerharcos (!), Goro gumis kalandjait. 

Az első rész már erősen indít: a Pokémon-főszereplő Ashre és Son Gokura is kísértetiesen hajazó Goro egy excaliburként sziklából kiálló misztikus óvszert talál, ennek hála kotonpáncél került a testére, ami kell is, hiszen egyből jön az ellenség, Rambo, aki a kilyukadt óvszert, tehát a felelőtlen védekezést testesíti meg. Őt végül barátai, Miku és Hayato segítségével sikerül legyőzni, ám a küzdelemnek közel sincs vége, a következő epizódokban ugyanis a hatalmas óvszercsarnokban zajló bajnoki tornán kell bizonyítania Goronak, aki még a főbossként megjelenő „kondom mesterrel” is szembe kell hogy nézzen. 

[vembed youtube=”O2AcHeNsJ0s” ][vembed youtube=”xmS1y_PYvNk” ][vembed youtube=”VowewMqIar0″ ] Személyes kedvencem az a rész, amelyikben hősünk egy erdőben Okamoto márkájú gumikkal harcol különböző szexuális úton terjedő betegségek ellen:

[vembed youtube=”MAjDuHDqPsY” ] Az animéhez készült egy szintén zsánerhű opening is, amelyben japán énekesek kiáltják egyszerre, hogy „CONDOM!”: 

[vembed youtube=”8N9sI1c6TjE” ] A vállalat egy rövid közleményt is mellékelt a műfaj minden jegyét lenyűgözően hibátlanul imitáló animéhez a saját weboldalán„Sajnos nem tudjuk biztosan állítani, hogy a japánok teljesen tisztában lennének az óvszer helyes használatával és arra a felismerésre jutottunk, hogy nem is preferálják a szexuális felvilágosítást. Éppen ezért az edukálásuk céljából egy kis hozzáadott humorral elkészítettük ezt az animációs filmet.”

Na, Goronak hála biztos mindenki jobban odafigyel ezentúl az aktusok előtt.

(DAZED)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés