Kövess minket

Bulvár

Gunna felugrott Insta Live-ra, szippantott egy kis kéjgázt, majd lelépett

Érti ezt bárki?

Megosztva

Forrás:

Aki hallott már életében legalább egy Gunna lemezt, az tudja, hogy a rapper főbb témái a pénz, a dizájner divat, a nők, és a drogok. Utóbbi a WUNNA lemeznél is központi helyet foglal el, főleg a fű, kodein, és az erős gyógyszerek vannak a legtöbbször felhozva, de a rapper nemrég bizonyította, hogy ha tudatmódosítókról van szó, ő bizony nem válogat.

Történt ugyanis, hogy Gunna a napokban felugrott Instagram Live-ra, szippantott egy nagyot egy habpatronból, benyögte, hogy SLATT, majd lelépett, több ezer értetlenkedő rajongót maga mögött hagyva.

A dinitrogén-oxid, más néven kéjgáz a ragasztós szipuzás mellett az egyik legkönnyebben beszerezhető tudatmódosító, pláne, mivel legális, mely ettől még egyáltalán nem veszélytelen, külünösen nagy dózisban és hosszú használat után, így aztán a rapper rengeteg kritikát kapott, hogy nem kéne a fiatal követői előtt propagálnia a használatát. Erről amúgy a Jackass sorozatból ismert Steve-O is tudna mesélni, aki több évnyi használat után egyenesen hippi-cracknek hívja a kéjgázt.

Gunna kicsivel később megint elindított egy Live-ot, ahol tovább csapatta a patront, sőt a webshopjában is elkezdett árulni egy saját brandelt szipkát. Reméljük a ragasztóig nem süllyed le.

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük