Kövess minket

Hiphop

Gunna ismét előzi a Weeknd-et az új albumával

Megosztva

Nagyot megy Gunna új “DS4Ever” című lemeze, hisz már második hete előzi a nála sokkal nagyobb sztárerővel bíró The Weeknd-et a hivatalos amerikai lemezeladási listán. A két zenész egyszerre debütáltatta új albumát, meglepő fordulattal mégis Gunna jött ki győztesen a dologból, hisz habár nagyon kis eltéréssel, de a Weeknd “Dawn FM” projektje csak a második helyet tudta akkor megcsípni. Gunna sikeréhez az is hozzátartozott, hogy a “Pushing P” című dala elég virális lett, miközben mindenki azt találgatta, hogy mit is jelent pontosan az a bizonyos “P” a címben. Gunna egy Insta videóban próbálta megmagyarázni mi “P” mögöttes jelentése: “Mikor magad mellé emeled a barátaidat, az “P”, királynővé tenni a barátnődet “P”, az életedet kockáztatni, hogy ételt adj a családodnak “P”, keménynek lenni az interneten kívül is “P”, én is “P” vagyok” – mondta.

Ez a sok “P” duma a második hétre is kitartott, és miután még Kim Kardashian is ráugrott a trendre, Gunna elég jól teljesített az elmúlt héten a “DS4Ever “projekttel, igaz ezúttal csak a második helyre került fel, mivel lehagyta az új Disney film, az “Encanto” filmzenéje.

A “DS4Ever ” 96 ezer példányban fogyott, míg a jelenleg harmadik helyen lévő “Dawn FM” csak 61 ezer eladott példányt tudott felmutatni. Adele 30 című lemeze jelenleg a negyedik (43 ezer példány), míg a country zenész,  Morgan Wallen és a Dangerous: The Double Album az ötödik, 41 ezer eladott példánnyal. Továbbra is a top 10-et erősíti Weeknd válogatásalbuma a The Highlights (7. hely – 34 ezer példány), és Drake sem lett kevésbé populáris egy hét alatt, még mindig ott van a top 10-ben a Certified Lover Boy, jelenleg a 8. helyen.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.