Kövess minket

Hiphop

Gunna ismét előzi a Weeknd-et az új albumával

Megosztva

Nagyot megy Gunna új „DS4Ever” című lemeze, hisz már második hete előzi a nála sokkal nagyobb sztárerővel bíró The Weeknd-et a hivatalos amerikai lemezeladási listán. A két zenész egyszerre debütáltatta új albumát, meglepő fordulattal mégis Gunna jött ki győztesen a dologból, hisz habár nagyon kis eltéréssel, de a Weeknd „Dawn FM” projektje csak a második helyet tudta akkor megcsípni. Gunna sikeréhez az is hozzátartozott, hogy a „Pushing P” című dala elég virális lett, miközben mindenki azt találgatta, hogy mit is jelent pontosan az a bizonyos „P” a címben. Gunna egy Insta videóban próbálta megmagyarázni mi „P” mögöttes jelentése: „Mikor magad mellé emeled a barátaidat, az „P”, királynővé tenni a barátnődet „P”, az életedet kockáztatni, hogy ételt adj a családodnak „P”, keménynek lenni az interneten kívül is „P”, én is „P” vagyok” – mondta.

Ez a sok „P” duma a második hétre is kitartott, és miután még Kim Kardashian is ráugrott a trendre, Gunna elég jól teljesített az elmúlt héten a „DS4Ever „projekttel, igaz ezúttal csak a második helyre került fel, mivel lehagyta az új Disney film, az „Encanto” filmzenéje.

A „DS4Ever ” 96 ezer példányban fogyott, míg a jelenleg harmadik helyen lévő „Dawn FM” csak 61 ezer eladott példányt tudott felmutatni. Adele 30 című lemeze jelenleg a negyedik (43 ezer példány), míg a country zenész,  Morgan Wallen és a Dangerous: The Double Album az ötödik, 41 ezer eladott példánnyal. Továbbra is a top 10-et erősíti Weeknd válogatásalbuma a The Highlights (7. hely – 34 ezer példány), és Drake sem lett kevésbé populáris egy hét alatt, még mindig ott van a top 10-ben a Certified Lover Boy, jelenleg a 8. helyen.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés