Kövess minket

Bulvár

Gunplay fegyvert fogott a feleségére és kisbabájára, mert nem hagyták Xboxozni

Megosztva

Letartóztatták a hétvége során Gunplay-t, miután állítólag fegyvert fogott a feleségére és hat hónapos kisbabájára. A miami rappert szombat este vették őrizetbe, családon belüli erőszak, fogva tartás és gyermekbántalmazás vádjával.

A Fox Sports újságírója, Andy Slater arról számolt be, hogy Gunplay fegyvert fogott a feleségére, miközben a nő a kislányukat tartotta a kezében. A konfliktus azért eszkalálódott, mert a nő azt mondta neki, hogy csendesebben játsszon az Xbox konzolján. Gunplay (valódi nevén Richard Morales Jr.) állítólag tagadta az összes vádat, és jelenleg börtönben van, az óvadéka 20 000 dollár.

Gunplay felesége, Vonshae Taylor-Morales Instagramon részletezte a traumatizáló incidenst, azt állítva, hogy a rapper Call of Duty-zás közben megijesztette a gyermeküket. Azt is állította, hogy a férfinak alkoholproblémái vannak, és be akarja adni a válókeresetet, hogy megvédje a kislányukat.

Az incidensre azután került sor, hogy Gunplay júliusban azzal fenyegetőzött, hogy szétlövi az egyik klubot, miután a DJ 50 Cent zenéjét játszotta a születésnapi partiján.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés