Kövess minket

Események

Gyárépületben döngöl a trap a Barcode és az On The Low első közös buliján

Lesz Tranzkaphka, Luke Benz és rengeteg DJ.

Megosztva

Forrás:

Először egyesítik erejüket a Barcode és az On The Low szervezőcsapatok, de pénteki bulijuk rögtön kiemelkedő eseménynek ígérkezik.

Az óbudai cérnagyár falai közt megrendezésre kerülő 12. On The Low talán az összes eddiginél frissebb line up-pal jelentkezik. Fellép az Újonc P. verseskötetbe illő, fülledt szövegeit és Sammiebeats szétesős trap alapjait keverő Tranzkaphka projekt, a vad ritmikájú közönségkedvenc, Luke Benz, és a Slow Village-ben már bizonyított Goulasch is. A Barcode részéről az Orlando x Dombeats formáció fogja hozni a bólogatós zenéket, míg az On The Low Inc. igazi diszmenettel készül, ugyanis Gyuris és az IBBIGANG mellett többen felfognak bukkanni a kiadó falain belülről, vagy kívülről, pl.: Khaze, Sihenc, AKC Misi, Xomor vagy éppen buku. És lesz ám AJJAJ, hiszen Lil Frakk hoz mindenkit a Kutyaház tájáról. Brokaz lemezbemutató koncert(!!), színpadon: Lil Frakk, D.koms a dj pult mögött és természetesen az albumon szereplő összes előadó tiszteletét teszi a mikrofonnál, gondolhatjátok mit jelent ez!

[vembed youtube=”cihvy1u1-Cw” ]Óriási turn up-ra lehet számítani autentikus környezetben, hideg italokkal és meglepetés vendégekkel.

Az élő fellépők mellett DJ-k fogják tovább pirítani a bulit, a bemelegítésért például az OTL két feje, pachee és Lassú Isten felelnek majd, majd a tüzet a város trap DJ elitje, glxy, Siaga, és DJ N1CE fogják begyújtani a live act-ek után egészen addig amíg a felkelő naptól meg nem látjuk a Duna vízét.

A helyszín tehát a Studio Kvarda a Bogdáni út 1. címen, kapunyitás péntek 19-kor, a koncertek 21-kor indulnak, majd éjféltől indul az after. Mindez 1500 forintért. A buli Facebook eseményét itt találjátok.

[vembed youtube=”JxSJ0ihCJvs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük