Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Hiphop
  • Gyémántfaterből Titántata, avagy holnap érkezik Busa Pista új nagylemeze

Gyémántfaterből Titántata, avagy holnap érkezik Busa Pista új nagylemeze

Kócsi- 2021.03.31. 18:08

Különösebb rongyrázás nélkül jelentette be Busa Pista, hogy április elsejétől, azaz holnaptól elérhető lesz legújabb nagylemeze, a Titántata című projekt. Mivel a megjelenési dátumon kívül más infót nem osztott meg a jónéppel, ezért megkerestük a pomázi rappert, hogy adjon néhány kapaszkodót az albummal kapcsolatban.


Nos, a következőket tudtuk meg; a lemez összesen 20 számot tartalmaz, ez nagyjából egy órányi játékidőt jelent. A beateket – egy kivételével – mind Busa írta, ez azonban közel sem minden, hiszen van olyan szám, amiben saját maga basszusgitározik, van amiben szkreccsel, sőt akad olyan is, amelyben didgeridoozik. Persze azért segítsége is akadt; a lemezen közreműködőként feltűnik Dj Mango, Yakuza Ritual, Fakapoe, Hopa, MC Ron, Lötyi, Walen Delon, valamint Rózsa Pista a tubájával, és Matus (Kölyök) Péter az Irie Maffiából, aki (szintén) basszerozik.

A Titántata egyelőre „csak” digitális formában lát napvilágot, de ha lesz rá igény, akkor CD, vagy akár vinyl formátum is készülhet majd a későbbiekben belőle. Pista minden héten kipakol egy trekket a YouTube csatornájára, így idővel bárki hozzáférhet a cucchoz, amiről alább az Mc Ron-nal készült közöset hallgathatjátok meg.

Hozzászólások

Érdekes lehet