Kövess minket

Hiphop

Gyémántfaterből Titántata, avagy holnap érkezik Busa Pista új nagylemeze

„Itt Titán, itt Titán…”

Megosztva

Különösebb rongyrázás nélkül jelentette be Busa Pista, hogy április elsejétől, azaz holnaptól elérhető lesz legújabb nagylemeze, a Titántata című projekt. Mivel a megjelenési dátumon kívül más infót nem osztott meg a jónéppel, ezért megkerestük a pomázi rappert, hogy adjon néhány kapaszkodót az albummal kapcsolatban.

[fbpost]https://www.facebook.com/busa.pista/posts/10219381121539737[/fbpost]
Nos, a következőket tudtuk meg; a lemez összesen 20 számot tartalmaz, ez nagyjából egy órányi játékidőt jelent. A beateket – egy kivételével – mind Busa írta, ez azonban közel sem minden, hiszen van olyan szám, amiben saját maga basszusgitározik, van amiben szkreccsel, sőt akad olyan is, amelyben didgeridoozik. Persze azért segítsége is akadt; a lemezen közreműködőként feltűnik Dj Mango, Yakuza Ritual, Fakapoe, Hopa, MC Ron, Lötyi, Walen Delon, valamint Rózsa Pista a tubájával, és Matus (Kölyök) Péter az Irie Maffiából, aki (szintén) basszerozik.

A Titántata egyelőre „csak” digitális formában lát napvilágot, de ha lesz rá igény, akkor CD, vagy akár vinyl formátum is készülhet majd a későbbiekben belőle. Pista minden héten kipakol egy trekket a YouTube csatornájára, így idővel bárki hozzáférhet a cucchoz, amiről alább az Mc Ron-nal készült közöset hallgathatjátok meg.

[vembed youtube=”r4sba3Gv1-Y” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés