Kövess minket

Hiphop

Gyereket szeretne Nicki Minaj, ezért felhagy a zenéléssel

Újdonsült férjével kezdene családalapításba.

Megosztva

Forrás:

Nicki Minaj tegnap este egy Twitter posztban tudatta a nagyvilággal, hogy visszavonul a zenéléstől és családot alapít. A bejegyzésben szólt a rajongóihoz, illetve a haterekhez is: előbbiektől azt kérte, hallgassák egészen a haláláig a számait, míg az utálkozóknak jó kárörvendést kívánt a bejelentéséhez, mint írta: „tudom, hogy örültük most„.

[twitter]https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1169676721865412608[/twitter]

Azt egyelőre mindenki csak találgatja, hogy mennyire gondolja komolyan az egészet a New York-i rapper, az viszont biztos, hogy idén házasságot kötött barátjával, Kenneth Perryvel, akit még az elkötelezett fanok sem tudtak teljesen elfogadni kilométeres bűnlajtroma miatt – családon belüli erőszakkal és gyilkossággal (is) vádolták a férfit korábban, Nicki mindenesetre többször megvédte a férfit és azt állítja, hogy boldog.

[twitter]https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1169840054212018184[/twitter]
Egy mai tweetjében egy rajongó visszavonulással kapcsolatos kérdésére azt írta, hogy hamarosan többet is mond az egészről a Queen Radio című rádióműsorában.

Nicki Minaj az egyik legsikeresebb nő a rap szakmában. Karrierje során tíz alkalommal jelölték Grammy-díjra – ezekből azonban egyet sem tudott behúzni, rengeteg másik díjjal ellentétben. Szerepelt filmekben is, és összesen 4 nagylemezt jelentetett meg, legutóbbit Queen címmel, 2018-ban. A hirtelen bejelentett visszavonulás ellenére a napokban jött ki Megan Thee Stallionnal közös klipje.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük