Kövess minket

Hiphop

Gyerekkönyv készül Slick Rick leghíresebb számaiból

A „Children Story” immár nyomtatásban is napvilágot lát.

Megosztva

Forrás: Get on Down

Azon aligha veszünk össze, hogy Slick Rick a történetmesélős rap egyik, ha nem a legfontosabb alakja. A „félszemű” rapper a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek eleje-közepe táján élte fénykorát.

1988-ban adta ki Children Story című számát (egy hihetetlenül beteg klip kíséretében), ami mára klasszikussá vált, ez lett az egyik legismertebb cucca Slicknek.

És, hogy mennyire időtálló a rapper munkássága?! Erre a legjobb példa, hogy a Def Jam és a Get On Down nagyszerű ötlettel állt elő: egy gyerekkönyvet jelentet meg „The Great Adventures of Slick Rick… Children’s Book” címmel. Ebben sok-sok illusztrációval megspékelve olvasható lesz a Children Story átirata is! A rajzok egyébként egy az egyben a klipre épülnek, amiért külön piros pont jár.

Forrás: Get on Down

Forrás: Get on Down

Forrás: Get on Down

Aki megveszi a kiadványt, nem köt rossz üzletet, ugyanis a vásárlók kapnak ajándékba egy Children Story bakelitlemezt, továbbá egy The Great Adventures of Slick Rick cd-t is! Már csak ezért is megéri beújítani a könyvet. A Children Story mellett megtalálható lesz még a műben egy másik parádés szám is, a „The Moment I Feared”.

Megjelenés április 22-én!

[vembed youtube=”HjNTu8jdukA” ]

(hiphopwired.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés