Kövess minket

Aztaa

Gyilkos bohócok terrorizálják Amerikát

Poénnak indult a dolog, de már rég nem nevetnek rajta.

Megosztva

Egyre több, úgynevezett gyilkos bohóc garázdálkodik az amerikai városokban. Mit is jelent ez?
Az őrület youtube-ra feltöltött videókkal indult, pár ember úgy gondolta, hogy jó móka eldugott helyeken, túlvilági bohóc jelmezben, különféle szadista gyilkosságokat elkövetni és ezekkel rémisztgetni az éppen arra sétáló, mit sem sejtő embereket. Na és kamerára venni.

Persze, csak a hecc kedvéért…

Meg némi pénzért, a legismertebb videómegosztón ugyanis több milliós nézetséget értek el a készítők, a pár perces horrorisztikus felvételekkel. Ez pedig nem kevés suskát hozott a számlájukra.

Ezzel azonban divatot teremtettek. Több amerikai nagyvárosban is arról szólnak a híradások, hogy gyilkos bohócnak öltözve, ismeretlenek terrorizálják a jónépet.

New Jerseyben például egy nap alatt három esetben is bohóctámadás miatt kellett rendőröket hívni. Az egyik eset különösen bizarr volt. Szemtanúk szerint egy erdő szélén, karddal a kezében kergetett egy kisgyereket egy ilyen bohóc.

A rendőrségi szóvivő szerint, az emberek félnek, mert nem tudni, hogy csak egy (rossz) poénról van csupán szó, de nem kizárt, hogy a dolgok komolyabbra is fordulhatnak.

[vembed youtube=”qH5SBYFVsOU” ]

Esetleg meghal egy ember.

Vagy egy bohóc…

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés